O nama
Katalog
Korisno

 

Kontakt - POZIVNICE ZA VJENČANJE:
Smičiklasova 14c, Karlovac
047 615 020, 092 294 0405,
091 163 49 94
idea@ka-net.net

 

Marketing KA-NET portal:
UNILINK studio
info@unilink.hrUpis u katalog
Ukoliko pružate usluge ili nudite proizvode vezane uz vjenčanja ovdje se možete upisati u naš katalog.
>>> upis u katalog 
Pozivnice za vjenčanja

Želite nešto posebno za vaše uzvanike na vašem vjenčanju? Želite im pokloniti nešto posebno, drugačije od drugih, nešto što će ih podsjećati na vaš najsvečaniji dan u životu? - Tada se svakako odlučite za naše pozivnice za vjenčanja. Pozivnice za vjenčanje koje imaju dušu, priču… sve su ručno rađene s puno ljubavi i truda te se bitno razlikuju od konfekcijskih pozivnica za vjenčanje koje bez obzira na kolekciju sliče jedna drugoj i utope u moru neprepoznatljivosti.

Također pružamo vam mogućnost da zajedno s nam kreirate (dizajnirate) samo vašu pozivnicu za vjenčanje, konfetu zahvalnicu…kakvu još nitko nije imao. Naše bogato znanje i iskustvo stoje vam na raspolaganju.

Našu kolekciju pozivnica za vjenčanja možete podgledati ovdje uz napomenu da pozivnice, zahvalnice, konfete i kitice mogu izgledati kao i na slici, ali isto tako može se sve uskladiti prema vašim zahtjevima i potrebama odabirom drugih boja papira, cvjetića, trakica i sl.

Veći video >>

I.D.E.A.

Promovirajte svoju stranicu


E-čestitke
Najbrži način da nekom pošaljete, čestitku, zahvalu i slično je putem interneta, stoga smo pripremili izbor od 14 motiva koje možete poslati vama dragim osobama.

Za slanje e-čestitke kliknite ovdje.

Pošaljite poruku
Razveselite dragu osobu i pošaljite joj zanimljivu poruku!Novosti
[ WEDDINGS ONLY! ] photographers

Nekonvencionalnost je možda najbolji izraz kojim bi se opisale fotografije Olafa Sieberta. Njegov je stil nedvojbeno jedinstven u Hrvatskoj: spontan, pun ljubavi i s okom za detalje, što svako vjenčanje koje fotografira pretvara u nešto posebno.
opširnije...

Vjenčanje na Plitvičkim jezerima

Želite li doista romantično, posebno vjenčanje, tada svakako razmislite da to bude možda na Plitvičkim jezerima. Turistička agencija Slunj nudi vam kompletnu organizaciju vjenčanja u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera.
opširnije...

Uvedite novi običaj, knjigu dojmova...

...u koju će se upisivati Vaši prijatelji i obitelj. Svatko neka u nju upisuje svoje dojmove na priređeno slavlje, dobre želje, pohvale, savjete mladencima, šaljive poruke, viceve, stihove… što god poželi.
opširnije...

   Početna | O nama | Kontakt | Upis u katalog